Carregant l'Ecoteca

ecoteca

Zero Waste

Rentaplats líquid a granel Biobel

Servim a granel sabó per a rentar plats, amb la confiança de tots els segells de garantia bio i un aroma de lavanda boníssim. Porta el teu pot i nosaltres te l'omplim. Tots els productes són aptes per a vegans i per a persones amb pells molt sensibles. Són ràpidament biodegradables i les aigües de rentat aptes pel rec.

Detergent per la roba Biobel a granel

Servim a granel detergent per a rentadora amb la confiança de tots els segells de garantia bio i un aroma de lavanda boníssim. Porta el teu pot i nosaltres te l'omplim. Tots els productes són aptes per a vegans i per a persones amb pells molt sensibles. Són ràpidament biodegradables i les aigües de rentat aptes pel rec.

Compreses i salvaslips de tela Plim

Els teixits són naturals en un 90% gràcies a el cotó i el cànem utilitzats procedents de l'agricultura biològica. Les tintes utilitzades per a la impressió o els tenyits tenen la certificació Oeko-Tex, que rebutja la presència de metalls pesants, el que assegura la cura de la salut i de l'entorn. Tampoc contenen clor ni raió. La durada és de 5 a 10 anys, contribuint a reduir els residus. Són produïdes amb un baix cost energètic i fabricades amb materials naturals renovables. A més, recollim les Plim un cop utilitzades i gastades per reciclar-les. Fabricat a França: des de la seva teixit a la seva confecció.

Discs desmaquillantss de roba Plim

Substitueixen els cotons d'un sol ús. Més barats, més suaus, pràctics i ecològics. Cara de cotó i cànem: per la llet netejadora o els productes grassos. Correspon a la banda que porta l'etiqueta. Cara de franela de cotó orgànic: per als tònics i els productes més líquids. A l'interior porta una membrana impermeable que permet disminuir la quantitat dels productes utilitzats i no barrejar-los.

Bosses per comprar a granel Bolseta

Està concebuda com una solució per evitar les bosses de plàstic d'un sol ús que s'utilitzen majoritàriament en les compres de fruites i verdures. El teixit de malla usat és resistent, transparent i lleuger, fet d'un polièster lliure de BPA i amb el certificat OEKO TEX de la UE que garanteix l'absència d'elements nocius. És reciclable al contenidor groc, es pot rentar fàcilment i és de llarga durada (més de 3 anys depenent de l'ús i de l'manteniment). A més de l'ús inicial, és apta per transportar esmorzars, berenars, fruits secs i cereals, així com per al rentat de peces delicades i una infinitat d'usos més. No és apta per a l'elaboració de llets vegetals.

Bosses de malla de cotó orgànic per compres a granel

Bosses de malla de cotó per comprar a granel i eliminar les bosses de plàstic d'un sol ús al comprar verdures, fruites i més. El kit conté 3 bosses de malla fetes de cotó orgànic. S- 20 x 25 cm M 25 x 30 cm L - 30 x 35cm Bosses de cotó reutilitzables amb tancament de cordó.

Estoig de bambú per a respall de dents

L'estoig perquè puguis guardar el teu raspall de dents quan viatges. El combo perfecte si viatges molt i vols protegir la teva raspall de dents.

Bastonets de bambú per netejar oïdes

A base de bambú i cotó orgànic. 200u totalment biodegradables

Envoltori reutilitzable

El substitut ecològic d’embolcall de plàstic, alumini i pel·lícules adhesives. Conté tres mides diferents i està fabricat amb cotó orgànic, cera d'abella, oli de coco orgànic i resina d'arbres. Ideal per embolicar entrepans, mantenir les fruites fresques i cobrir contenidors oberts. Són reutilitzables fins a 12 mesos. Després de l’ús, renteu-les amb aigua tèbia (no superior a 60 ºC), deixeu-les assecar i ja estaran a punt per tornar-les a utilitzar. Dibuix de Pandes: 20cmx20cm Dibuix de Bambu: 26cmx26cm Dibuix de bresca: 33cmx33cm

Gerra d'aigua Alkanatur

La gerra Alkanatur Drops ha passat tots els controls europeus més estrictes com apta per al contacte amb els aliments. - 750% més antioxidant que l'aigua (aixeta) de Santiago de Compostel·la - Un pH Alcalí de 9,5 en l'aigua (aixeta) de Santiago de Compostel·la - aigua hidrogenat - Aportació de minerals com el magnesi - antibacteries - Un excel·lent sabor lliure de clor i metalls pesants Característiques: Disseny innovador, fabricada a Europa Depura, alcalinitza i ionitza Avalada per estudis universitaris Lliure de Bisfenol A Sense disruptors hormonals Amb certificació europea de producte en contacte alimentari

Turtle Bags, compra a granel

Bosses de red de cotó orgànic, amb nansa llarga o curta. Hi ha diferents colors
Comprar en Manzaning

© 2019 ecoteca - Aquesta página està protegida per ReCaptcha Política de privadesa - Condicions