Carregant l'Ecoteca

ecoteca

Cosmética

Xampú sòlid Santulana

Oferim els dos tipus de xampú sòlid de Santulana: Xampú Sòlid natural "SOLID Calèndula": xampú sense sulfats, suau i delicat per a tota la família. Xampú Sòlid natural "SOLID GREEN": xampú sense sulfats, suau i delicat per a cabell gras.

Productes d'higiene i cures de Giura

Giura us ofereix uns productes naturals i ecològics, fets artesanalment i amb una tecnologia actual. Tots els nostres productes vetllen no només per una millora estètica, sinó també pel benestar físic, doncs no existeix un cos estèticament bonic, si no tenim una cura acurada del nostre interior; per tant aconsellem completar els efectes dels nostres productes amb una alimentació equilibrada i ecològica.

Desodorants naturals We Love the Planet

Aquesta marca holandesa aposta per sobre de tot per la sostenibilitat dels seus productes. Prova d'això són les seves envasos reciclables així com els ingredients naturals amb què elabora els seus productes. Certificats per Eco-Control i NCS, aquests desodorants compten amb ingredients 100% naturals i ecològics. Sense agents sintètics ni alumini, sent innocus per al teu organisme. A més, es presenten en format crema en llauna d'alumini reciclable; o bé en estic, de cartró reciclat. Un packaging elegant al mateix temps que sostenible. Diferents aromes a triar. Descobreix els desodorants ecològics de We Love The Planet! Frescor i benestar natural!

Cremes facials d'Equimercado

EquiMercado és una importadora i distribuidora de productes de Comerç Just. És un projecte de Fundación Adsis que va néixer al 1993 com una eina al desenvolupament sostenible de comunitats d’agricultors als països del Sud. Actualment treballen amb més de 15 cooperatives (principalment formades per dones) a Ecuador, Bolívia, Xile, Guatemala, Sud-Àfrica, India, Sri Lanka, etc a les que hi compra els seus productes directament amb criteris de Comerç Just.

Mantega de karité Pura Etik Mundi

La Mantega de Karité crua sense refinar com la d' ÉTIK MUNDI proporciona nombrosos beneficis a la nostra pell i cabell. És ideal per regenerar i nodrir les pells seques (cara i cos). Pells amb problemes dèrmics i atòpiques també noten millora a l'utilitzar-la diàriament. És un producte molt versàtil amb moltíssims usos. Pots utilitzar-lo com crema facial de dia i nit, com crema corporal, com mascareta capil·lar o per nodrir les zones més seques La mantega de karité bio crua és originària de Ghana. La història sostenible de la producció de mantega de karité és el seu major actiu, ja que proporciona a les dones l'únic ingrés segur per a la seva família.

Gel d'aloe vera pur d'Aloe Pura

Gel Pur d'Aloe Vera 99.9% amb gran capacitat de regenerar les cèl·lules i el converteix en un poderós agent cicatritzant de tot tipus de ferides. Per a la pell hidrata, suavitza, regenera i nodreix profundament la pell.

Xampús i acondicionadors de White Agafia

Línia de productes naturals i orgànics formulats amb plantes siberianes. Excel·lents per a la cura de la pell i de la cura de cabells. Tot basat en les receptes russes de l'àvia Agafia. Sense parabens ni olis minerals Sense aromes ni colorants sintètics 100% vegà Sense PEG

Oma Gertrude, productes d'higine i cura personal

Productes per a la cura del cabell i cos, Oma Gertrude s'inspira en la riquesa de l'experiència de les àvies per crear una nova línia de productes cosmètics ecològics totalment basada en herbes i plantes, bio i low cost.

Msscaretes d'argila natural Sakai

Argiles per a diferents pells i tractaments, assecades al sol naturalment.

Olis essencials

Oferim una àmplia gamma d'olis essencials de diferents marques amb les que treballem, amb segell Cosmos Natural. Marques: Solnatural, Mon, El Granero Integral, Marnys,...

Higiene Mondeconatur

Àmplia gamma de xampús, gels, cremes corporals i facials, olis essencials i de massatge, tot per a la cura i benestar.

Dentifrici de fonoll bio Casa de la Luna Media

Dentifrici Ecològic Blanquejant de Fonoll La Casa de la Luna Media Especialment formulat per mantenir la boca neta gràcies a l'eficaç acció de l'arbre del té. Olis essencials naturals amb acció antimicrobiana ajuden a protegir la cavitat bucal. Utilitzat regularment, ajuda a eliminar la placa dental, a prevenir la tosca i la càries. Ajuda a mantenir la boca amb una gran sensació de frescor pel seu alt contingut en oli essencial de llavors de fonoll. Sense menta, compatible amb tractaments homeopàtics. Envàs de vidre AMB GLICERINA ECOLÒGICA LLIURE D'OLI DE PALMA Propietats dels ingredients CALÈNDULA (Calendula Officinalis) *: Té efectes calmants davant irritacions i verme

Respall de dents de bambú Sup

Raspall de dents amb mànec fabricat amb bambú 100% biodegradable a Mao de la província de Zhejiang. El bambú es carbonitza donant-li un acabat de qualitat, una vida més llarga, resistència a l’aigua i evitant el creixement de microbis (bacteris i motlles) durant l’ús normal. Hi ha de nens, suau, mitjà o fort.
Comprar en Manzaning

© 2019 ecoteca - Aquesta página està protegida per ReCaptcha Política de privadesa - Condicions